top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

1 - Algemene bepalingen

De website van teuthoorn, een eenmanszaak met maatschappelijke zetel te Rozengaard 1, 2550 Kontich, BTW BE0774.756.222, biedt haar klanten de mogelijkheid om de producten uit de webwinkel online aan te kopen.

Onderhavige Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elke bestelling die geplaatst wordt door een klant van deze website. Door het plaatsen van een bestelling bij teuthoorn, geeft de klant aan dat hij akkoord gaat met deze voorwaarden. Voorwaarden van de klant worden uitgesloten, behoudens wanneer deze voorafgaandelijk, schriftelijk en uitdrukkelijk door teuthoorn aanvaard zijn.

Teuthoorn heeft het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen van toepassing zijn van zodra deze op de website zijn gepubliceerd.

2 - Aanbod
Om een goede beoordeling mogelijk te maken, probeert teuthoorn de omschrijvingen en afbeeldingen zo nauwkeurig en volledig mogelijk weer te geven. Toch is het altijd mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig of niet up-to-date is. Mogelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden teuthoorn niet.

Afbeeldingen bij producten zijn een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten. Teuthoorn kan niet garanderen dat de weergave van de kleuren exact overeenkomt met de echte kleuren van de producten. Wanneer de klant specifieke vragen heeft over bv. afmetingen, materiaal, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoek ik om vooraf contact op te nemen via email.

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door teuthoorn. Teuthoorn kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een product. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.

3 - Prijzen
Alle prijzen zijn in euro, exclusief 21% BTW* en exclusief verzendingskosten. (*Teuthoorn valt onder de 'bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen' en is vrijgesteld van btw.) Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. Verzendingskosten worden duidelijk apart aangegeven tijdens het betaalproces. De prijs die op de dag van het bezoek op de website wordt vermeld, is de geldige prijs. De bijhorende foto’s zijn decoratief bedoeld en kunnen elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs.

Teuthoorn houdt zich het recht voor de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien na een tijd een vooraf aangekocht product afgeprijsd wordt, kan er geen aanspraak gemaakt worden op terugbetaling van het prijsverschil.

4 - Betaling
Betaling verloop altijd volledig en vooraf. De klant kan hiervoor kiezen uit de betaalmethoden die tijdens de bestelprocedure worden aangeboden. Betalen op een andere manier is niet mogelijk.

Bij bestelling op factuur bepaalt teuthoorn een betalingstermijn van 30 kalenderdagen na factuurdatum. Facturen worden enkel op aanvraag uitgekeerd aan rechtspersonen (B2B).

5 - Levering

Heb je de ideale wenskaarten of posters gevonden? Dan bezorg ik ze met veel zorg en plezier!

Teuthoorn streeft ernaar om bestellingen binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden.

Producten besteld via de webshop van teuthoorn worden (voorlopig) enkel geleverd in België en Nederland. De levering gebeurt meestal per briefpost of pakketpost.
De vermelde leveringstermijn geldt enkel als indicatie en is niet bindend. Teuthoorn kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het overschrijden van de levertermijn, beschadiging of vermissing van producten tijdens de verzending.
Correctheid van adresgegevens is de verantwoordelijkheid van de klant. Indien een bestelling om deze reden niet aankomt, is teuthoorn niet verplicht een nieuwe bestelling kosteloos te verzenden.

Als een bestelling niet geleverd wordt binnen de aangegeven tijd, kan op vraag van de klant een onderzoek ingesteld worden bij de vervoerder, wat meerdere dagen in beslag kan nemen. Gedurende deze periode kan niet overgegaan worden tot terugbetaling of een nieuwe verzending.

6 - Retourneren
De klant heeft het recht om de geleverde bestelling van teuthoorn in zijn geheel te retourneren, binnen een termijn van 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling.

De klant moet teuthoorn hiervan altijd vooraf schriftelijk (via email) op de hoogte te brengen. Na ontvangst van een retourbevestiging, moet de volledige bestelling binnen een termijn van 14 kalenderdagen worden terug gezonden in originele verpakking en in onbeschadigde, ongebruikte toestand en voldoende gefrankeerd. Niet gemelde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen niet worden gecrediteerd.

In het geval van retourneren, betaalt teuthoorn enkel de aankoopprijs van de artikelen terug, niet de verzendkosten, tenzij het een artikel betreft dat verkeerdelijk werd geleverd door teuthoorn. Na ontvangst van de geretourneerde bestelling, zal het aankoopbedrag binnen een termijn van 30 kalenderdagen terug betaald worden.

7 - Garantie
Alle door teuthoorn geleverde producten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle normen en eisen die daaraan, bij normaal gebruik, kunnen gesteld worden. De door teuthoorn geleverde producten zijn vrij van gebreken. Deze garantie is geldig tot 5 dagen na levering van de bestelling. Nadien vervalt elk recht op vergoeding of vervanging.

De klant is steeds verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te controleren. Indien één of meer van de geleverde producten niet voldoen aan de garantie, dient de klant teuthoorn hiervan schriftelijk (via email) op de hoogte te stellen, met vermelding dat hij aanspraak maakt op de garantie en een beschrijving en foto van het gebrek. Na retourzending en beoordeling van de garantie aanspraak, wordt het artikel door teuthoorn vervangen of vergoed.

De garantie is nooit van toepassing op defecten die ontstaan ten gevolge van ongelukken, verwaarlozing, gebruik van het artikel in strijd met doel waarvoor het ontworpen werd, aanpassingen of wijzigingen aan het artikel, hardhandig gebruik, slecht onderhoud, of elk ander abnormaal of incorrect gebruik.

8 - Eigendomsrecht
De inhoud van deze website is het eigendom van teuthoorn en aldus beschermd door Belgische en internationale auteursrechtwetten.

9 - Bewijs
De klant aanvaardt dat elektronische communicaties en back-ups als bewijsvoering kunnen dienen.

 

PRIVACY & SAFETY

Door een bestelling te plaatsen bij teuthoorn, staat de klant uitdrukkelijk toe over te gaan tot de verwerking en het gebruik van zijn/haar persoonsgegevens voor doeleinden zoals de administratie van het klantenbestand, het beheer van bestellingen, leveringen en facturen en het versturen van nieuwsbrieven. Persoonsgegevens worden uitsluitend door teuthoorn gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.

SAMENWERKING

U hebt als rechtspersoon een eigen winkel en wil daar graag de producten van teuthoorn aanbieden aan uw klanten, neem dan contact op via email om een afspraak te maken.

CONTACTGEGEVENS

Tom Embrechts - (teuthoorn)
Rozengaard 1, 2550 Kontich
info@teuthoorn.be

BTW: BE0774.756.222

bottom of page